Wie ben ik?

Hallo, ik ben Ron en woon in Noord-Brabant.
Al van jongs af aan aan het sleutelen aan Opel en ook nog met deze geracet in Baarlo vroeger.
Ook mijn dochter Kim groot gebracht hiermee.

Welke auto rijd ik?

In mijn jonge dagen begonnen met de opleiding automonteur en altijd bezig geweest aan Opeltjes, ook met racen in Baarlo.
Vervolgens jaren vreemd gegaan met Citroën om uiteindelijk toch weer een Opel te kiezen. Dit werd een Vectra A, na deze een jaar gereden te hebben slaagde dochter en haar (ondertussen) man voor hun rijbewijs een aangezien die 2 eeuwig konden discussiëren over welke Opel ze zouden kopen hun mijn Vectra A gegeven, zodat ze een veilige wagen zouden hebben. Zelf toen maar weer een andere Vectra A hatchback gekocht en aangezien m’n dochter een haar man zich heerlijk uitleefden met tunen mee gaan doen. Wagen was uiteindelijk op en toen een andere Vectra A gehaald. Hier de 2000 set van dochters Vectra 2000 op overgezet en verlichting en toen had ik ook weer een leuke Vectra A naar mijn zin.
Maar aan alles komt een eind, dus ook aan de Vectra. Daarna een Vectra B station gekocht, maar bleek motorisch niet in orde. Over gegaan naar een Kadett E cabrio, echter wilde ik toch weer een Vectra, dus de Vectra B sedan van mijn dochter gaan rijden. Uiteindelijk hebben we deze verkocht en ben ik wederom een Vectra A gaan rijden en onderwijl is er een Astra H gekocht door mijn vriendin en ben ik na een tijd weer een Vectra B station gaan rijden. Vectra was een top auto met ruim 364.000 km gelopen, maar miste comfort. Aangezien mijn dochter haar Vectra C verkocht, deze van haar overgenomen en nu dus trotse eigenaar van een Astra H GTC en Vectra C sedan.